Rendered at 18:44:19 06/03/25
Full-size item image
Primary image for In the Devil's Garden: A Sinful History of Forbidden Foods Allen, Stewart Lee
Item image 1
Item image 2

In the Devil's Garden: A Sinful History of Forbidden Foods Allen, Stewart Lee

€3,87 EUR
Los buques de United States Us

Don't miss out on this item!

There is only 1 left in stock.

Las opciones de envío

No hay precio de envío se especifica en ES
Los buques de United States Us

La política de devoluciones

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

No hay precio de envío se especifica en ES
Los buques de United States Us

La política de devoluciones

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Single

cantidad disponible:

Sólo uno en stock, para muy pronto

Condition:

Used; Good

EAN:

9780345440150

ISBN:

0345440153

subject:

Cooking / History

binding:

hardcover

format:

hardcover

language:

english

Subject Keyword:

Cooking

Target Audience:

General/trade

Item Type Keyword:

books

edition:

1

Externally Assigned Product Identifier:

0345440153

manufacturer:

Ballantine Books

author:

Allen, Stewart Lee

Publication Date:

2002-02-26T00:00:01Z

Supplier Declared Dg Hz Regulation:

not_applicable

Item Name:

In the Devil's Garden: A Sinful History of Forbidden Foods

Street Date:

2002-02-26T00:00:01Z

Product Site Launch Date:

2006-11-23T02:13:35-00:00

ISBN-10:

0345440153

Detalles del anuncio

Envío de descuento:

No ofrece el envío combinado

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

1626927925

Descripción del Artículo

Ballantine Books; 2002; 1st Edition; Hardcover; Good+ in Good dust jacket; Additional Details ------------------------------ Subject code: