Rendered at 02:18:56 05/30/25
Full-size item image
Primary image for Jamaican Saltfish with Bones (1kg) Dried & Salted Codfish for Ackee & Savory
Item image 1
Item image 2
Item image 3
Item image 4
Envío gratis

Jamaican Saltfish with Bones (1kg) Dried & Salted Codfish for Ackee & Savory

€26,24 EUR
€26,50 More info
Los buques de Jamaica Jm

Las opciones de envío

Los buques de 2 business days Detalles
No hay precio de envío se especifica en ES
Los buques de Jamaica Jm

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

Refunds available: See booth/item description for details

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

Los buques de 2 business days Detalles
No hay precio de envío se especifica en ES
Los buques de Jamaica Jm

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

Refunds available: See booth/item description for details

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Other Food & Beverages

cantidad disponible:

4 En stock

Condition:

New

Brand:

Unbranded

Expiration Date:

Guaranteed Fresh

Country/Region of Manufacture:

Jamaica

Product:

Fish

Food Aisle:

Pantry

Food Specifications:

Dairy Free/No Artificial Flavoring

Item Weight:

1 kg

Detalles del anuncio

Las políticas del vendedor:

Ver las políticas del vendedor

Envío de descuento:

Vendedor paga el envío para este artículo.

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

1734866794

Descripción del Artículo

Jamaican Saltfish with Bones (1kg) Dried Salted Codfish for Ackee Savory Dishes Jamaican Saltfish is a traditional Jamaican dish made with cod fish. It?s typically served over rice and has bones, but not too many! Saltfish (dried and salted cod fish or baccala) is an essential ingredient of Jamaica?s national dish ?ackee and saltfish? and many other treats such as Codfish Balls. The bones are what give this food its unique flavor and texture, making them essential when cooking the authentic Jamaican cuisine classic of bone-in fillets called ?Jerk Slug? which will take you back home in no time!